Grip on Lifes logotyp och dekormönster.

Starta ett projekt

Har du ett projekt som arbetar mot samma mål som Grip on Life, eller är du på gång att starta ett? Kanske arbetar du med restaurering av våtmarker och vattendrag, eller naturvårdande skötsel? Läs mer om våra kompletterande projekt och hur du kan söka finansiering för dem.

Trots att Grip on Life är ett stort projekt kommer vi inte kunna uppfylla alla mål i den svenska PAF:en (prioriterad åtgärdsplan för Natura 2000). Därför vill vi hitta fler projekt och initiativ som stödjer genomförandet av Grip on Life och PAF. Sådana projekt kallar vi för kompletterande projekt.

Har du ett projekt som arbetar med åtgärder som exempelvis restaurering, naturvårdande skötsel, eller andra aktiviteter som stödjer genomförandet av PAF? Då kan ditt projekt vara ett kompletterande projekt till Grip on Life! Kontakta Elisabet Andersson för att få veta mer.

Finansiering

Du kan hitta bidrag för att finansiera ditt projekt i vår finansieringsdatabas. Där har vi sammanställt de bidrag som finns att söka för myndigheter, kommuner, vattenråd, privatpersoner och andra aktörer som vill arbeta aktivt med vattenvård, åtgärder och restaurering.

  • Senast uppdaterad: 2020-12-03