Vandringsled genom bokskog. Foto: André Nyström

Träffar om skogens värden

Välkommen att delta i någon av våra lokala träffar och webbinarier som ingår i projektet Skogens värden. Du anmäler dig via ett formulär som du hittar under varje träff. Senast 3 dagar innan träffen vill vi ha din anmälan.

Skogens värden är ett samarbetsprojekt för att skapa nya jobb på landsbygden i Skåne. Vi som är med och samverkar är Visit Skåne, Krinova Incubator & Science Park, Länsstyrelsen och Skogsstyrelsen. Vi riktar oss till dig som är verksam i skogens värdekedja, från skogsägare till slutkonsument.


Mångsidigt företagande

En träff om hur du bygger upp ett diversifierat landsbygdsföretag. Du får möta ett företag med verksamhet baserad på odling, slöjd, skog och kurser. Föreningen Skogens Mångbruk delar med sig av aktuella lärdomar med att bygga upp ny verksamhet. Även gemensamt erfarenhetsutbyte ute på plats.

Datum, tid och plats

  • 10 september. Klockslag och plats kommer senare.

Länk till anmälningsformulär kommer senare.


Generationsskifte i småföretag

Under träffen får du möjlighet att diskutera utmaningar och möjligheter vid generationsskifte i småföretag. Medverkar gör den nya generationen på Munka-Ljungby såg och företagsutvecklare från Krinova och Visit Skåne.

Datum, tid och plats

  • 5 september kl. 17.30-19.30 i Munka-Ljungby, Ängelholm.

Anmäl dig till träffen


Hassel - nöt och klenvirke

Den här träffen är för dig som är nyfiken på Hassel. För nötodling i svenska förhållanden med internationella utblickar och klenvirke för byggnadsvård.

Vi besöker en 5-årig hasselnötsodling för att lära oss mer om yrkesmässig odling av hasselnötter och om möjlighet till klenvirke för byggnadsvård. Medverkar gör markägaren och experter från SLU och Krinova.

Datum, tid och plats

  • 24 september kl. 15-17.30, Brandstad, Sjöbo.

Anmäl dig till träffen

  • Senast uppdaterad: 2024-02-09