Tillgänglighetsredogörelse skogsstyrelsen.varbi.com

Skogsstyrelsen ansvarar för skogsstyrelsen.varbi.com, som är en tjänst för att presentera och ansöka om lediga jobb. Den här sidan beskriver hur webbplatsen uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, meddela oss så att vi får veta att problemet finns. Du kan mejla, ringa eller använda formuläret på sidan Tillgänglighet för att kontakta oss.

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning och påtala det.

Teknisk information om webbplatsens tillgänglighet

Den här webbplatsen är förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. 

Hur vi testat webbplatsen

Vi har gjort en självskattning (intern testning) av skogsstyrelsen.varbi.com samt fått underlag av webbplatsens leverantör Varbi. Leverantören av webbplatsen nämner inga kända brister i sin redogörelse till oss.

Senaste bedömningen gjordes i januari 2023.

Redogörelsen uppdaterades senast 21 mars 2023.

  • Senast uppdaterad: 2023-03-21