Lövgren.  Foto: Mostphotos

Västernorrlands distrikt

Distriktet omfattar kommunerna Kramfors, Sollefteå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Timrå, Ånge och Härnösand.

Västernorrlands distrikt är centralt placerat och landskapet är mycket varierat. Här hittar du Sveriges geografiska mittpunkt, Flataklacken. Här hittar du även världsarvet Höga kusten. Distriktet sträcker sig från granskogar och odlingslandskap vid havet till höga höjder med fjällskogsliknande natur i nordväst. Granen är det dominerande trädslaget men också Medelpads landskapsblomma.

Lokala kurser och träffar i Västernorrland

Under våren har vi ett stort utbud av lokala skogsträffar där du kan få råd och lära dig mer i grupp. Träffarna är antingen på plats eller digitala. Några av träffarna behöver du anmäla dig till medan andra är öppna träffar. 

 Aktuella skogsträffar och anmälan

Under våren har vi också ett utbud av lokala kurser och skogsträffar som anordnas inom Miljösmart skogsbruk. Träffarna är antingen på plats eller digitala. Du hittar aktuella kurser eller skogsträffar i kalendern för respektive målgrupp.

Skogsträffar för skogsägare

Skogsträffar för yrkesverksamma

Aktuellt

  • Just nu finns det inga aktuella nyheter

Nyhetsbrev för Västernorrlands distrikt

Här kan du anmäla dig till vårt lokala nyhetsbrev. Förutom vårt nyhetsbrev skickar vi ibland information om våra produkter och tjänster samt kurser och skogsträffar. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på avanmälan i nyhetsbrevet. Om du vill ändra din e-postadress gör du först en avanmälan och anmäler dig sedan på nytt med din nya adress.