Digital skogsträff Hyggesfritt skogsbruk

Om du är intresserad och nyfiken på hyggesfritt skogsbruk är den här digitala skogsträffen något för dig. Vi går igenom vad hyggesfritt skogsbruk innebär och på vilka sätt det kan bedrivas. Vi går igenom vilka förutsättningar som behövs för att kunna bruka skogen på hyggesfritt sätt och berättar om fördelar och risker.

Plats: Skype

Startdatum: 2020-11-03

Tid: 18.30

Läs mer redan nu på skogsstyrelsen.se/hyggesfritt.

Arrangemanget är kostnadsfritt. Anmäl dig senast 30 oktober.

Träffen börjar kl 18:30 och håller på till kl 20:30, inklusive paus. Medverkande är skogskonsulenter från Svealand.

Obs! För att kunna delta på mötet behöver du uppge din e-postadress. För att din upplevelse ska bli så bra som möjligt behövs en bra uppkoppling, fiber/bredband. ADSL fungerar inte.

Dagen innan träffen är kommer du att få en möteslänk och instruktioner till din e-post. Du kan ansluta till våra möten med Skype för företag och alla större webbläsare, till exempel Internet Explorer, Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox.

Kontaktperson

Karin Lindh

010-457 71 80

karin.lindh@skogsstyrelsen.se

Uppsala-Västmanlands distrikt

Anmälningsformulär

Jag vill helst ha kontakt via

  Skogsträffar på distans

  I listan med samtliga skogsträffar för hela landet kan du se vilka träffar och möten som ges på distans via Skype. Observera att dessa inte alltid syns när du filtrerar sökningen på län.

  Information om personuppgiftsbehandling i samband med kurser och skogsträffar

  För att Skogsstyrelsen ska kunna administrera distanskurser och skogsträffar, kommunicera och fortsätta sprida information till dig som deltagare behöver vi spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, telefonnummer, adress och e-postadress.

  Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är utifrån ett allmänt intresse baserat på vårt uppdrag att föra ut kunskap och information i enlighet med skogspolitiken. Skogsstyrelsen sparar dina uppgifter i två år och tio år vid EU-finansierade skogsträffar. Därefter gallras uppgifterna.

  Mer information om hur Skogsstyrelsen behandlar personuppgifter hittar du på www.skogsstyrelsen.se/gdpr.