Skogsdag för yrkesverksamma Hyggesfria metoder

Skogsdag för yrkesverksamma tema Hyggesfria metoder

Plats: Halåsen, karta mailas ut vid anmälan

Startdatum: 2019-11-27

Tid: 09.00

Exakt datum för träffen kan inte bestämmas i dagsläget. Blädningens genomförande förutsätter tjälad mark. Vi hoppas på en kall höst! Datum meddelas senare via mail till er som anmält sig. Förmiddagen tillbringas på Halåsen utanför Östersund, eftermiddagen i trakten av Trekilen, söder om Hammerdal. Under förmiddagen besöker vi Skogsstyrelsens fastighet Halåsen för att studera och diskutera olika typer av hyggesfria åtgärder. Efter lunch beger vi oss till Trekilen och besöker en pågående blädning. Avverkningen utförs av Orangutang Skogs & Naturvård AB och deras personal kommer att finnas på plats. Exkursionen avsluta senast kl. 15:30. Vi bjuder på fika och lättare fältlunch under dagen. Träffen är kostnadsfri. Sista anmälningsdag 15 november.

Kontaktperson

Bo Magnusson

0693-66 12 44

bo.magnusson@skogsstyrelsen.se

Norra Jämtlands distrikt

Anmälningsformulär

Jag vill helst ha kontakt via

    Information om personuppgiftsbehandling i samband med kurser och skogsträffar

    För att Skogsstyrelsen ska kunna administrera distanskurser och skogsträffar, kommunicera och fortsätta sprida information till dig som deltagare behöver vi spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, telefonnummer, adress och e-postadress.

    Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är utifrån ett allmänt intresse baserat på vårt uppdrag att föra ut kunskap och information i enlighet med skogspolitiken. Skogsstyrelsen sparar dina uppgifter i två år och tio år vid EU-finansierade skogsträffar. Därefter gallras uppgifterna.

    Mer information om hur Skogsstyrelsen behandlar personuppgifter hittar du på www.skogsstyrelsen.se/gdpr.