Skogens Dag- Spikbodarna, Östersund

Skogens Dag för allmänheten med fokus på barnfamiljer. Upplev vad skogen har att erbjuda!

Plats: Spikbodarna

Startdatum: 2019-08-25

Tid: 10.00

Dagen bjuder på aktiviteter för hela familjen, bland annat Hitta Vilse, titta närmare på skogsmaskin och skogens småkryp, plantera träd, gå tipspromenad, testa luftgevärsskytte och skogspyssel. Lär dig mer om biobränslen, fåglar, djurens spår och spillning eller få råd och tips om matsvamp. Ridning med Shetlandsponny för barnen. Arrangemanget är kostnadsfritt och vi bjuder på saft, kaffe, frukt och korv som man själv grillar. Öppet kl. 10-14. Arrangemanget genomförs i samarbete med ett 10-tal olika företag och organisationer, förutom Skogsstyrelsen träffar du: Civilförsvarsförbundet, Dille Gård, Dolttorpet, Gällö Skog, Jämtkraft, Jämtlands Gymnasium Torsta, Jämtlands ornitologiska förening, Korpen Storsjön, Lrf konsult, Naturskyddsföreningen/natursnokarna, SCA, Svenska Jägareförbundet, Östersunds Mykologiska förening

Kontaktperson

Henrik Wikström

063-19 45 86

henrik.wikstrom@skogsstyrelsen.se

Norra Jämtlands distrikt

Information om personuppgiftsbehandling i samband med kurser och skogsträffar

För att Skogsstyrelsen ska kunna administrera distanskurser och skogsträffar, kommunicera och fortsätta sprida information till dig som deltagare behöver vi spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, telefonnummer, adress och e-postadress.

Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är utifrån ett allmänt intresse baserat på vårt uppdrag att föra ut kunskap och information i enlighet med skogspolitiken. Skogsstyrelsen sparar dina uppgifter i två år och tio år vid EU-finansierade skogsträffar. Därefter gallras uppgifterna.

Mer information om hur Skogsstyrelsen behandlar personuppgifter hittar du på www.skogsstyrelsen.se/gdpr.