Skogens Dag

Välkommen till SKOGENS DAG i Högbo Bruk! I samband med Högbodagen har ni möjlighet att träffa olika företag och organisationer med koppling till skog, natur, friluftsliv och djur.

Plats: Högbo Bruk, Sandviken

Startdatum: 2019-08-25

Tid: 10.00

Ni hittar oss längs en kort slinga med start och mål vid Gruvstugan. Tipsrunda med fina priser! Det blir en härlig dag för alla åldrar. Barnaktiviteter vid alla stationer, bl a finns Naturhjältarna 4H på plats med några av sina hästar. Varmt välkomna! Ingen anmälan behövs.

Kontaktperson

Lena Åbom

0278-356 78

lena.abom@skogsstyrelsen.se

Gävleborgs distrikt

Information om personuppgiftsbehandling i samband med kurser och skogsträffar

För att Skogsstyrelsen ska kunna administrera distanskurser och skogsträffar, kommunicera och fortsätta sprida information till dig som deltagare behöver vi spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, telefonnummer, adress och e-postadress.

Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är utifrån ett allmänt intresse baserat på vårt uppdrag att föra ut kunskap och information i enlighet med skogspolitiken. Skogsstyrelsen sparar dina uppgifter i två år och tio år vid EU-finansierade skogsträffar. Därefter gallras uppgifterna.

Mer information om hur Skogsstyrelsen behandlar personuppgifter hittar du på www.skogsstyrelsen.se/gdpr.