Distanskurs Sköta lövskog

I kursen Sköta lövskog får du veta mer om fördelarna med mer lövskog på din fastighet. Kursen ger dig kunskaper om hur man föryngrar och sköter för produktion av lövvirke. Du får också veta lite om varför ett mer varierat skogsbruk är bra.

Plats: På distans via webben

Startdatum: 2019-02-12

Tid: 00.00

Kursen är grundläggande och går på distans via Skogsstyrelsens lärplattform på webben. Kursen är avgiftsfri och det krävs inga förkunskaper. Upplägget bygger på självstudier, men skogskonsulenter från olika delar av Sverige kommer att finnas tillgängliga för frågor och diskussion. Som deltagare får du ta del av faktamaterial i form av artiklar, presentationer och filmer. Även kunskapstester och diskussionsuppgifter ingår i kursen.

Kursen öppnar den 12 februari och stänger den 5 mars. Du gör kursen när du vill under perioden. Den beräknade tidsåtgången beror mycket på ditt eget intresse och engagemang, men räkna med minst 4 timmar.

Sista anmälningsdag är den 6 februari. Kom ihåg att ange en korrekt e-postadress vid anmälan. Varje användare behöver en unik e-postadress. Mer information om inloggning kommer via mail när kursstarten börjar närma sig.

Kontaktperson

Caroline Vågberg

060-55 31 67

caroline.vagberg@skogsstyrelsen.se

Västernorrlands distrikt

Anmälningsformulär

Jag vill helst ha kontakt via

    Information om personuppgiftsbehandling i samband med skogsträffar

    För att Skogsstyrelsen ska kunna administrera skogsträffar, kommunicera och fortsätta sprida information till dig som deltagare behöver vi spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, telefonnummer, adress och e-postadress.

    Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är utifrån ett allmänt intresse baserat på vårt uppdrag att föra ut kunskap och information i enlighet med skogspolitiken. Skogsstyrelsen sparar dina uppgifter i två år och tio år vid EU-finansierade skogsträffar. Därefter gallras uppgifterna.

    Mer information om hur Skogsstyrelsen behandlar personuppgifter hittar du på www.skogsstyrelsen.se/gdpr.