Ung sparvuggla.

Kunskapsportalen

I Kunskapsportalen hittar du Skogsstyrelsens utbud av avgiftsfria skogsträffar och webbaserade utbildningar. Aktiviteterna riktar sig till dig som är skogsägare eller skogligt intresserad.

Tekniska utbildningar, som till exempel motorsågsutbildningar, hittar du under Produkter och tjänster.

Anmäl dig till utbildning

Gå in i Kunskapsportalen för att se tillgängliga aktiviteter. För att kunna anmäla dig behöver du ett konto. Har du inget konto behöver du registrera dig. Aktiviteterna är sorterade utifrån kategori och ämne. För att se de utbildningstillfällen som är tillgängliga för anmälan klickar du på ämnesrubriken, till exempel Hyggesfria metoder eller Aktiv skogsägare - distansträff. Var uppmärksam på att träffarna bara är synliga fram till dess anmälningstiden gått ut. Klicka på nedåtpilen bredvid anmälningsknappen för att se en mer detaljerad beskrivning av respektive träff.

Anmälan via mobiltelefon

För dig som redan har ett konto i Kunskapsportalen och vill anmäla dig till skogsträffar eller utbildningar via telefon och platta, rekommenderar vi att använda Saba Clouds app. Du hittar den där du hittar andra appar. Det webbplatsnamn som ska användas i appen är skogsstyrelsen-kunskap.

Obs! Innan du kan anmäla dig till en utbildning i appen behöver du skapa ett konto via webbsidan. 

  • Senast uppdaterad: 2022-04-28