Fältpersonal sökes till distrikt Uppsala-Västmanland

Beskrivning och arbetsuppgifter

Skogsstyrelsen bildar biotopskydd och naturvårdsavtal i skog med höga naturvärden. För att avgränsa den värdefulla biotopen mot övrig skog ska dessa områdens gränser märkas ut och underhållas.

Vi söker nu två personer som ska kontrollera gränser och utföra underhållsarbete genom målning, sätta upp stolpar, och liknande. Arbetet sker i huvudsak i fält, men planering och efterregistrering ingår också. Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Du kan orientera dig i skog och mark med karta och är van att röra dig i terräng. Du har förmåga att arbeta fysiskt hela dagar i skogen. Du bör ha viss IT-vana då arbetet planeras och registreras i en digital karttjänst.

Du kan arbeta självständigt men har också god samarbetsförmåga då ni kommer att jobba i par.

Du har slutfört en gymnasial utbildning eller motsvarande.

B-körkort är ett krav.

Villkor

Vi erbjuder 2 visstidsanställningar på 2-3 månader under hösten, dock längst till 30 november.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Placering på distrikt Uppsala-Västmanland och stationeringsort är i första hand Uppsala.

Kontakt

För mer information och frågor om arbetet kontakta distriktschef Jenny Stendahl, 018-278848, eller ställföreträdande distriktschef Josefina Sköld, 021-153643.

Välkommen med din ansökan senast 6 augusti!

Om Skogsstyrelsen

Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.

Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se

Logga in och sök jobbet
Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2021/119
Publicerat 2021-07-07
Sista ansökningsdag 2021-08-06