Skogsstyrelsens kontor i Umeå flyttar

Nyhet | Regionalt - 07 juni 2023

Efter drygt 50 år i samma lokaler byter kontoret i Umeå adress. I samband med själva flytten har vi begränsade möjligheter till att hålla kontoret öppet för besökare. Det gäller både i de gamla lokalerna och i det nya lokalerna. Förhoppningen är att vi ska kunna smygöppna vårt nya kontor för medarbetare och besökare den 15 juni.

Det pågår flytt av möbler, möblering och förändringar av kontoret i Umeå. Sedan drygt en månad tillbaka har medarbetare packat ned sina tillhörigheter för att genomföra en flytt av kontoret efter drygt 50 år i samma lokaler. 

Nya arbetssätt med möjlighet till distansarbete samt förändringar av hyran har varit några av grunderna till förändringen. I den nya lokalen kommer kontoret att utgöra ett så kallat flexikontor vilket innebär att enskilda medarbetare inte har ett eget kontorsrum utan får ta en arbetsplats som finns tillgänglig. 

- På 50 år har våra arbetssätt förändrats vilket gör att vi behöver lokaler som mer matchar våra arbetssätt idag, säger Carina Jensen, distriktschef Skogsstyrelsen i Södra Västerbotten.

Den nya adressen för Skogsstyrelsens lokal är: Kuratorvägen 2 våning 4. I lokalen finns flera andra företag och organisationer.

 

 

Kontakt