Närbild på händer som skriver på ett tangentbord på en laptop.

Ny digital tjänst för dokument från Skogsstyrelsen

Nyhet - 06 september 2022

Skogsstyrelsen kommer nu att använda en ny digital tjänst för att skicka ut vissa dokument. Tjänsten heter Mina Meddelanden och är ett säkrare sätt för kommuner, regioner och myndigheter att skicka digital post på.

Från och med mitten av september 2022 kommer Skogsstyrelsen att skicka ut vissa dokument via Mina Meddelanden. Till en början handlar det om bekräftelser på anmälan om avverkning, anmälan om samråd, ansökan om stöd och ansökan om utbetalning av stöd. Efterhand kommer fler dokument från Skogsstyrelsen att skickas på detta sätt.

En digital brevlåda – säkert och miljövänligt

Med en digital brevlåda kan du ta emot, läsa och samla din myndighetspost digitalt på ett säkert och miljövänligt sätt. Det som behövs är e-legitimation, till exempel BankID och ett svenskt personnummer. När det finns ny post i din digitala brevlåda får du ett meddelande via sms eller e-post.

Du kan välja mellan de tre brevlådorna Min Myndighetspost, Kivra eller eBoks. I några av brevlådorna kan du även få post från företag. Skaffa den brevlåda du gillar bäst och kontrollera sedan att du har valt att få myndighetspost till din digitala brevlåda.