Västerbotten: Skötsel av lövskog

09 juli - 09 juli

Lär dig mer om lövskogsskötsel på vår kurs i Burträsk, den 9 juli.

Under dagen kommer vi bland annat att diskutera skötsel av björk och asp, såväl ur produktionssynpunkt som utifrån biologisk mångfalds- och rekreationsperspektiv. Vi kommer även lyfta hur en ökad andel av löv i din skog kan vara en anpassning till ett förändrat klimat. Eventuellt hinner vi även prata om al och ädellöv.

  • Tid: 9 juli klockan 12-16.30
  • Plats: Mora utanför Burträsk i Skellefteå kommun.

Vi kommer att vara ute hela dagen och röra oss i skogsmark så det är bra om du kan gå och stå i långa perioder samt har skor och kläder efter väder. Annat som är bra att ta med är: paraply för skugga eller som regnskydd, myggmedel, extra vatten om det är varmt ute, sittunderlag och kanske toapapper.

Skogsstyrelsen bjuder på enklare fika under eftermiddagen. 

Välkommen med din anmälan via formuläret senast den 30 juni.

Anmälan till kurs om lövskogsskötsel

Juridiskt kön
I vilken huvudsakliga roll deltar du i träffen?

De personuppgifter som du lämnar används för att administrera anmälan och kunna kontakta dig för mer information, samt för statistik och dokumentation i enlighet med de krav som ställs inom ramen för Landsbygdsprogrammet. Rättslig grund för behandlingen är allmänt intresse. Skogsstyrelsen kommer att lagra uppgifterna i enlighet med vad som gäller för myndighetens arkivhantering. Skogsstyrelsen delar personuppgifterna med Jordbruksverket och kan komma att dela dem med EU-kommissionen.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter

Kontakt

Logotype för Europeiska jordbruksfonden, LBP, landsbygdsprogrammet