AKTUELLA KAMPANJER

 

Det har vi!

Oavsett om du har mycket eller lite skog, är skogsägare, förvaltare eller på annat sätt är aktiv inom det skogliga området, så är en plan över fastigheten ditt mest värdefulla verktyg. Förutom den Gröna Skogsbruksplanen med tillval som exempelvis din plan i Google Earth, extra kartor eller årlig uppdatering, erbjuder vi också planer som förbereder dig för eventuella stormar eller underlag inför en avverkningsplanering.

Din personliga skogskonsulent

2015 lanserar vi vår nya tjänst Din personliga skogskonsulent. Syftet är att ge dig tillgång till ett personligt, oberoende och kompetent kunskapsstöd, både i mindre frågeställningar på kort sikt och inför större, strategiska beslut som ger resultat på längre sikt. 

Testa vår Gröna skogsbruksplan på webben

Från och med i år kan vi erbjuda Grön skogsbruksplan med ett nytt, fräscht utseende på webben, vilket innebär att du när som helst och var som helst kan komma åt din plan. Webbplanen utgår från en kartbild där du kan tända och släcka olika lager bland annat med aktuella flygfoton, fastighetsgränser, vägar med mera. Du kan lätt klicka dig fram mellan avdelningarna och se innehållet i avdelningsbeskrivningen. Testa vårt planverktyg på webben genom att klicka dig vidare via länken till höger. Denna är en demo vilket innebär att alla funktioner inte fungerar.

Om du vill se hur vår nya plan levererad i pärm kan se ut kan du testa att bläddra i en direkt på skärmen, klicka på länken till höger.

Välkommen att kontakt oss om du har frågor eller vill ha mer information