AKTUELLA KAMPANJER

 

Motor- och röjsågsutbildning

Nu har vi kampanj på motorsåg- och röjsågsutbildningar ! Vare sig du behöver en grundutbildning eller en avancerad utbildning så kan vi hjälpa dig. Samtliga våra utbildningar ger dig både teoretisk och praktisk kunskap, samt inkluderar uppkörning för motorsågskörkort. Om ni är flera som är i behov av utbildning så kan vi erbjuda flexibla upplägg och anpassa utbildningen utifrån just era önskemål och behov. Vi hjälper er givetvis även med att guida er rätt bland alla utbildningsnivåer så att ni får rätt utbildningsnivå utifrån regelverket och ert behov.

Är du nybliven skogsägare ?

Nu startar vi en kampanj för dig som är nybliven skogsägare! Vare sig du är i behov av grundläggande kunskap eller vill fördjupa dig inom något speciellt område så har vi rätt utbildning för dig. I samband med kampanjen så lanserar vi dessutom tre nya utbildningspaket som är speciellt sammansatta utifrån intressanta och efterfrågade kunskapsområden. Paketen erbjuds nu till ett extra förmånligt introduktionspris, dessutom bjuder vi på den nya tjänsten Din personliga skogskonsulent 2 timmar. Introduktionserbjudandet gäller till och med 2016-09-01.

Utbildningspaketen ser ut enligt följande:

PAKET 1- Teoretisk inriktning
Grundutbildning för skogsbrukare
Sälja virke och beställa skogsvårdstjänster
JUST NU ! Inklusive 2 timmar personlig skogskonsulent

PAKET 2- Praktisk inriktning
Grundutbildning för skogsbrukare
Motorsågskörkort AB
Röjsågskörkort RA/RB
JUST NU ! Inklusive 2 timmar personlig skogskonsulent

PAKET 3- Utveckla ditt skogsägande
Avverkningsplanering
Röjningens grunder
JUST NU ! Inklusive 2 timmar personlig skogskonsulent

Läs mer om produkterna och anmäl dig till  våra utbildningar nedan (observera att utbildningarna genomförs på särskilt utvalda orter):

Välkommen att kontakta oss för mer information!