Bevaka nyheter och kurser via RSS

Vill du bevaka Skogsstyrelsens nyheter utan att besöka webbplatsen?

Via RSS-flöden kan du på ett smidigt sätt få information om nyheter på skogsstyrelsen.se utan att besöka webbplatsen. Din RSS-läsare håller reda på när den nya informationen du prenumererar på har publicerats. Så fort en ny nyhet publiceras på skogsstyrelsen.se uppdateras även din RSS-läsare.

Hur kommer du igång med RSS?

För att ta emot RSS behöver du en RSS-läsare. Nyare versioner av de vanligaste webbläsarna kan hantera RSS. Det finns även fristående program, som enbart läser RSS, som du kan ladda hem och installera. Enklast är att ladda ner och installera ett sådant program som är gratis och fungerar på en vanlig PC eller Mac. Även vissa e-postprogram kan ta emot RSS.

När programmet är installerat registrerar du adresserna till de RSS-flöden du vill följa. RSS-läsaren laddar sedan hem dessa direkt till dig så att du ser att en uppdatering har skett, utan att själv behöva gå till skogsstyrelsen.se och titta.
 
Den här symbolen visar att ett RSS-flöde finns och ger dig den länkadress du använder för att starta prenumerationen.ikon rss

Nyheter

Prenumererar du på våra nyheter får du samtliga nyheter, pressmeddelande och övrig aktuell information som publiceras på våra tre ingångar; Äga och bruka, Myndigheten och Upptäck skogen.

Kurser

Om du är intresserad av vårt utbud av kurser och träffar om skogsskötsel med mera kan du även få de nyheterna via RSS.

RSS 

Prenumerera här!

Du prenumererar på nyheter på webbplatsen genom att klicka på någon av länkarna nedan, och sedan på "Prenumerera på denna feed".


 
SÖK LOKAL
INFORMATION