Mina sidor med grönt kuvert

Mina Sidor

Mina sidor är en avgiftsfri e-tjänst som är öppen för alla skogsägare och deras ombud. Vi har skapat Mina sidor för att ge dig bästa möjliga information och bästa möjliga hjälp att sköta och förvalta skogen för framtiden. 

På Mina sidor finner du samlad information om din skogsfastighet; det finns kartor, planeringsverktyg, checklistor och en komplett guide för att skapa och skicka avverkningsanmälningar. När du anmäler en avverkning får du en pdf-utskrift av kart- och hänsynsunderlag helt automatiskt. Det dokumentet kan du sen skriva ut direkt. Du kan välja att logga in med personligt lösenord eller via e-legitimation.

Ditt gröna kuvert

När du är inloggad i Mina sidor kan du även skriva ut ett så kallat grönt kuvert över din fastighet. Det gröna kuvertet är gjort för att du som skogsägare enkelt ska få en sammanställning över viktiga uppgifter om din fastighet.

Ta med dig Mina sidor ut i skogen

Med vår webbapp får du tillgång till Mina sidor och Skogens pärlor direkt i din surfplatta eller smartphone. Du kan även ladda ner informationen i förväg, eftersom den mobila uppkopplingen inte alltid är den bästa ute i fält.


 
SÖK LOKAL
INFORMATIONMINA SIDOR
Se din skog. Anmäl avverkning. Skriv ut kartor och ditt gröna kuvert.

MINA SIDOR